Santiago de Compostela

10-18 april 2017

Se under flik Resmål - Upplevelseresor

Operafestivalen i Riga

8-11 juni 2017

Se under fliken Resmål - Operaresor

Savonlinna Operafestival

20-23 juli 2017​

​Se under fliken Resmål -​ Operaresor

Operaresa till London, 12-15 juli 2017

​Sommaren inbjuder till ett stjärnevenemang av 1:a klass med galaföreställningar på de mest eftertraktade operascenerna i Storbrittanien, Glyndebourne och Royal Opera House, Covent Garden i London. Vi kan utlova högklassiga upplevelser både i Glyndebourne och London.​

Glyndebournes berömda festival

Följ med på Glyndebournes berömda och omtalade operahus med unika arrangemang. ​Utöver miljön och upplevelserna inne i operasalongen, ger oss besöket utomhus, i den magnifika trädgårdsmiljön med operahuset, som en krona i ett vackert parkområde, en helt unik och ovanlig inramning av ett operabesök. De unika festarrangemangen, som entré till föreställningen och restaurangutbudet i den ovanligt långa pausen, kompletterar eftermiddagens och kvällens besök här i Glyndebourne på ett festligt sätt. Vi möter engelskt förfinade "kringarrangemang" med mat och dryck. Allt en kulturupplevelse av stor rang!

​Londons världsberömda Royal Opera House

​Detta världsberömda operahus ligger i Londonområdet Covent Garden och är ansett som en av världens ledande operascener. Här residerar The Royal Opera, The Royal Ballet och The Orchestra of the Royal Opera House. Själva operahuset uppfördes 1856-1858 och renoverades så sent som 1990.

​Resefakta:

Preliminärt pris: 21.880 SEK per person i dubbelrum/twinbeds från Köpenhamn. Vid utresa från Stockholm och Oslo utgår ett tillägg på 270 SEK, från Göteborg 670 SEK och Helsingfors utgår ett tillägg på 360 SEK.

I operaresans pris ingår:

Reguljärflyg med SAS och Finnair enligt ovan. Transfer tor med egen buss flygplatsen Heathrow - Strand Palace Hotel i London. Bussresa tor London - Glyndebourne vid operabesöket. 4 nätter på mycket centralt belägna 4-stjärniga Strand Palace Hotel, 372 Strand Street. Stor engelsk frukost (buffé) varje dag på hotellet. Stadsrundtur i London (3 tim) med egen buss och svenskspråkig, licensierad lokalguide. Välkomstmiddag i London (restaurang på gångavstånd från hotellet), Festmiddag i Glyndebourne i samband med operaföreställning och Avslutningsmiddag i London på centralt belägen restaurang. Vid samtliga gemensamma middagar ingår välkomstdrink, vin, vatten och kaffe. Lagstadgad resemoms.

Svensk- och engelskspråkig färdledning från Svenska Kulturresor AB.

Tilläggskostnader: Enkelrumstillägg – 2.800:-

Flyg- och säkerhetsskatter: ca 500-720:-

Kontakta oss här för mer information!

Jag vill veta mer, kontakta mig​!

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontaktinformation ›

Svenska Kulturresor AB

Box 17554

(Davidshallsgatan 21)

200 10 Malmö​​

Tel: +46 40 10 35 70

Mail: info@kulturresor.se

Fax: +46 40 30 33 45

Svenska Kulturresor AB
Davidshallsgatan 21
21145 Malmö
Tlf.: 040-103570
info@kulturresor.se